Сучасні тенденції проектування виробничих будівель. Розрахунок природнього освітлення - Яцун, В. В.; Дарієнко, В. В.; Заворуєва, І. П.; Пашинський, М. В.; Яцун, В. В. (ЦНТУ, 2023)
Методичні вказівки призначені для виконання практичних занять з навчальної дисципліни «Сучасні тенденції проектування виробничих будівель (Розрахунок природнього освітлення)». Метою практичних занять є закріплення теоретичних знань і набутих навичок самостійного розв'язання інженерних задач із курсу "Промислові будівлі і споруди", а також оволодіння методикою проектування і розрахунку освітленності промислових будівель та територій промислових підприємств. The methodical instructions are intended for practical classes in the discipline "Modern trends in the design of industrial buildings (Calculation of natural light)". The purpose of the practical classes is to consolidate theoretical knowledge and acquired skills of independent solution of engineering problems in the course "Industrial Buildings and Structures", as well as mastering the methodology of designing and calculating the illumination of industrial buildings and territories of industrial enterprises.
Modern trends in the design of industrial buildings
Keywords: освітлення; промислові будівлі; каркас; lighting; industrial buildings; frame