Зайнятість фахівців з вищою освітою в Україні: сучасний стан, проблеми та шляхи їх вирішення - Півнєва, О. В.; Pivnyeva, Е. (КНТУ, 2012)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану зайнятості фахівців з вищою освітою. За результатами статистичного аналізу розкрито основні проблеми у сфері зайнятості молодих фахівців після отримання вищої освіти та визначено актуальні шляхи їх вирішення. The article is devoted to the research of modern busy of graduates. On results of a statistical analysis basic problems in employment of young specialists after the receiving of higher education are exposed and the actual ways of their decision are determined.
Graduates employment in Ukraine: current state, problems and ways of their solving
Keywords: зайнятість; працевлаштування; вища освіта; фахівці з вищою освітою; випускники; молоді фахівці; вищі навчальні заклади; роботодавці; безробіття; ринок праці