Програмне забезпечення системи дотримання відповідності SLA для сервісів IaaS - Пушкаренко, Віталій Олегович; Pushkarenko, Vitalii (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи дотримання відповідності SLA для сервісів IaaS. Метою розробки є програмне забезпечення системи дотримання відповідності SLA для сервісів IaaS. Результат роботи – програмна реалізація системи дотримання відповідності SLA для сервісів IaaS. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Delphi 10.4.1. In this final qualification work for the first (bachelor) level of higher education, software was developed, which is intended for the SLA compliance system for IaaS services. The goal of the development is the SLA compliance system software for IaaS services. The result of the work is the software implementation of the SLA compliance system for IaaS services. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software tools are provided. The program can be used on a PC with Windows 10/11 OS. The program was developed in the Delphi 10.4.1 environment.
SLA compliance software for IaaS services
Keywords: комп’ютерна інженерія; SLA; IaaS; computer engineering