Будівельна механіка. РПЗ №5 - Портнов, Г. Д.; Пукалов, В. В.; Тихий, А. А.; Дарієнко, В. В. (ЦНТУ, 2025)
Методичні вказівки складені з метою полегшення самостійної роботи здобувачів освіти при виконанні розрахунково-графічного завдання на тему: «Розрахунок статично невизначених стержневих конструкцій методом сил».
Keywords: статично невизначені стержневі конструкції; statically indeterminate core structures