Теоретико-економічне підґрунтя реалізації завдань демографічної політики на макро- та мікрорівні - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Praha : Publishing House „Education and Science”, 2005)
Тези розкривають місце одиничного та сукупного людського фактору в процесі його участі в соціально-економічних процесах. Запропоноване дослідження висвітлює різні аспекти економічної участі демографічних суб’єктів. Два рівні проведеного дослідження використовують методологічну базу економічної теорії: відповідно мікро- та макроекономіки. Abstracts reveals the place of the solitary and the cumulative human factors in the process of its participation in socio–economic processes. The presented research high-lights various aspects of the economic participation of the demographic subjects. Two levels of the research carried out use the methodological basis of the micro- and macroeconomics theory.
Theoretically-economic basis for implementing challenges of population policies at the macro and micro level
Keywords: людина; народонаселення; макроекономіка; мікроекономіка; демографія; person; population; macroeconomics; microeconomics; demography