Соціальний захист уразливих верств населення: вітчизняний та зарубіжний досвід - Заярнюк, О. В. (КНТУ, 2004)
Стаття присвячена проблемі соціального захисту уразливих верств населення. Проаналізовані особливості реалізації соціальної політики в Україні і в країнах розвинутої ринкової економіки. Запропоновані напрями удосконалення системи соціального захисту в Україні.This article is devoted to the problem of social protection of unprotected layers of society. Peculiarities of social policy in Ukraine and in countries with highly developed market economy are analyzed in this article. Means of improvement of social protection system of Ukraine are suggested.
Keywords: соціальний захист; уразливі верстви населення; зарубіжний досвід; удосконалення системи соціального захисту