Прикладні проблеми ринку праці України - Яковенко, Р. В.; Пугаченко, А. С.; Yakovenko, R.; Pugachenko, A. (КНТУ, 2010)
У статті розкриваються проблеми ринку праці України на сучасному етапі та шляхи їх вирішення. The article discloses the problems of contemporary Ukrainian labor market and the ways of its solution.
Applied Problems of Ukrainian Labor Market
Keywords: ринок праці; робоча сила; заробітна плата; сегментація ринку праці