Соціальні гарантії держави в контексті розвитку кадрового потенціалу професійно-технічної освіти України - Сторожук, О. В.; Михайлюк, А. В.; Storozhuk, O.; Mikhaylyuk, A. (КНТУ, 2009)
Стаття присвячена аналізу ролі соціальних гарантій держави в контексті розвитку кадрового потенціалу професійно-технічної освіти України. Виявлено невідповідність державних соціальних гарантій та механізмів їх реалізації в системі освіти, зокрема професійно-технічної. Запропоновані напрямки посилення дієвості механізмів реалізації соціальних гарантій держави в системі професійно-технічної освіти. The article is devoted the analysis of social guarantees role in the context of development person potential of professional and technical education of Ukraine. Disparities of state social guarantees and mechanisms of their realization are exposed in the system of professional and technical education etc.
State social guarantees in the context of development person potential of professional and technical education of Ukraine.
Keywords: соціальні гарантії; професійно-технічна освіта; кадровий потенціал