До питання визначення показників розвитку пасажирської маршрутної системи міста Дубно - Хітров, І. О.; Кристопчук, М. Є.; Khitrov, I.; Krystopchuk, M. (ЦНТУ, 2020)
У роботі представлений аналіз розрахункових показників ефективності пасажирської системи м. Дубно, наводяться їх характеристики, окреслюються шляхи підвищення ефективності роботи на майбутнє. The paper presents an analysis of the estimated performance indicators of the passenger system of Dubno, gives their characteristics, outlines ways to improve the performance for the future.
On the question of determination of indicators of development of passenger route system of the city of Dubno
Keywords: транспортна інфраструктура; міський пасажирський транспорт; транспортна мережа; показники міської маршрутної системи; потоки руху пасажирів; transport infrastructure; city passenger transport; transport network; indicators of a city route system; streams of movement of passengers