Ряди - Гуцул, В. І.; Якименко, С. М. (КНТУ, 2014)
Методичні вказівки та індивідуальні завдання до розділу “Теорія ря-дів” курсу вищої математики. По кожній темі коротко наведені основні теоретичні положення та розглянуті приклади на розв’язування типо-вих завдань. Дані рекомендації по організації навчального процесу за кредитно-модульною системою. Орієнтовано на студентів технічних спеціальностей денної та заочної форм навчання.
Keywords: числовий ряд; ознаки збіжності рядів; степеневі ряди; ряди Фурє