Основні передумови реконструкції промислових будівель і споруд - Яцун, В. В. (КНТУ, 2010)
Розглянута реконструкція будівельних об'єктів як одне з основних і ефективних напрямків у будівельній сфері. Викладений зміст комплексу передумов, що лежать в основі мотивації дій у частині реконструкції об'єктів.
Keywords: реконструкція будинків; архітектурні проблеми реконструкції; конструктивно-технологічні аспекти реконструкції