Концепція розвитку та формування транспортно-логістичних систем в АПК - Аулін, В. В.; Великодний, Д. О.; Дьяченко, В. О.; Aulin, V.; Velykodnyi, D.; Diachenko, V. (WSZiA, 2018)
Розділ розглядає створення відповідної інфраструктури та вирішення проблеми формування транспортно-логістичних систем в агропромисловому комплексі. У той же час логістична концепція в агропромисловому комплексі включає в себе інтеграцію процесу руху сільськогосподарської продукції в єдину систему, здатну швидко і ефективно доставити його споживачеві. Показано, що найкращий спосіб зменшити витрати - зменшити час продажу в ланцюжку поставок. Визначено що оцінка ефективності транспортної та логістичної системи повинна включати в себе транспорт, транспортне та логістичне планування. З цією метою ефективно запропоновано механізм планування потоків ресурсів. The paper considers the creation of the appropriate infrastructure and the solution of the problem of the formation of transport and logistics systems in the agro-industrial complex. At the same time, the logistic concept in the agro-industrial complex involves the integration of the process of movement of agricultural products into a single system capable of delivering it quickly and efficiently to the consumer. It is shown that the best way to save costs is to reduce the time of sales in the supply chain. It was determined that the evaluation of the efficiency of the transport and logistics system should include transport, transport and logistics planning, and transport. To this end, an effective mechanism for planning resource flows is proposed.
Concept of development and formation of transport-logistic systems in the agroindustrial complex
Keywords: транспортно-логістична система; агропромисловий комплекс; перевезення; транспортно-технологічний процес; transport-logistic system; agroindustrial complex; transportation; transport-technological process