Козацтво Лівобережної України у фінансовій політиці Російської імперії у кінці XVIII – середині ХІХ ст. - Орлик, В. М.; Orlyk, V. (Інститут історії України НАН України, 2009)
Стаття присвячена одній із важливих проблем соціально-економічної історії лівобережного козацтва в кінці XVIII – середині ХІХ ст. В статье рассматривается одна из важнейших проблем социально-экономической истории левобережного казачества в конце XVIII – средине ХІХ века. The article deals with one of the important problems of the social and economic history of the Livoberezhne Cossacks at the end of the 18 century – in the middle of the 19 century.
Cossacks of the Left-Bank Ukraine in the financial policy of the Russian Empire at the end of the 18th - the middle of the ХІХ century
Казачество Левобережной Украины в финансовой политике Российской империи в конце XVIII - середине XIX в.
Keywords: лівобережне козацтво; козак; економічна історія; фінансова політика; левобережное казачество; финансовая политика; економическая история; economic history; Cossacks; social history