Дослідження особливостей визначення результативності діяльності організації - Наумік, К. Г.; Струпинська, Н. В.; Naumik, K.; Strupynska, N. (КНТУ, 2012)
Визначено особливості поняття результативності діяльності організації та взаємозв’язок його із категорією ефективність. The peculiarities of the definition “effectiveness” of the organization and its interconnection with the category “efficiency” are determined.
Investigation of the peculiarities of the definition “effectiveness” of the organization
Keywords: ефективність; результативність; фактор; діяльність організації