Дослідження макету автоматизованої лазерної системи контролю малих концентрацій домішок в газових середовищах - Гамалій, В. Ф.; Осадчий, С. І.; Якорева, М. В.; Gamaliy, V.; Osadchiy, S.; Yakoreva, М. (КНТУ, 2012)
Проведено дослідження достовірності результатів вимірювання малих концентрацій домішок у газах. A study of the reliability of the results of measurement of low concentrations of impurities in gases.
The research prototype automated laser control system of small concentrations of impurities in the gas
Keywords: лазерна спектроскопія; контур лінії поглинання; малі концентрації домішок