Аналіз сучасного стану і перспективи застосування нормативного методу обліку затрат на молокопереробних підприємствах України - Мошковська, О. А. (КНТУ, 2006)
В статті розглянуті та проаналізовані основні методи обліку затрат в системі управлінського обліку молокопереробних підприємств та визначені умови застосування найперспективнішого з них – нормативного. In article are determined significance and role of dairy industry in the structure of the Ukrainian agroindustrial complex. There were analysed several methods of calculation expenditures on milk plants and offered one of the progressive and perspective among them – normative.
Keywords: затрати; облік; молокопереробна галузь; собівартість; методи