Методичні вказівки до виконання й захисту магістерської роботи. Комп’ютерна інженерія та Комп’ютерні науки - Смірнов, О. А.; Гермак, В. С.; Мелешко, Є. В.; Коваленко, О. В.; Якименко, Н. М.; Доренський, О. П.; Smirnov, O.; Germak, V.; Meleshko, Ye.; Kovalenko, O.; Yakimenko, N.; Dorensky, O. (ЦНТУ, 2018)
В методичних вказівках до виконання й захисту магістерської роботи для студентів спеціальностей 123 “Комп’ютерна інженерія” та 122 “Комп’ютерні науки” розглядаються загальні питання підготовки, написання, оформлення та захисту магістерської роботи. In the methodological guidelines for the implementation and protection of the master's thesis for students of specialties 123 "Computer Engineering" and 122 "Computer Science" are considered general issues of preparation, writing, design and protection of master's thesis.
Methodical instructions for the implementation and protection of the master's thesis. Computer Engineering and Computer Science
Keywords: магістерська робота; нормоконтроль; комп’ютерна інженерія; комп’ютерні науки; програми і програмні документи; master thesis; normocontrol; computer engineering; computer science; programming and programming documents