Дослідження та програмна реалізація системи комплексних інтелектуальних рішень для відеонагляду - Олексієнко, Сергій Володимирович; Oleksienko, Serhii (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи комплексних інтелектуальних рішень для відеонагляду. Метою розробки є дослідження та програмна реалізація системи комплексних інтелектуальних рішень для відеонагляду. Об’єктом дослідження є процес комплексних інтелектуальних рішень для відеонагляду. Предметом дослідження є методи комплексних інтелектуальних рішень для відеонагляду. In this final qualification work for the second (master's) level of higher education, software has been developed, which is intended for a system of complex intelligent solutions for video surveillance. The purpose of the development is the research and software implementation of a system of complex intelligent solutions for video surveillance. The object of the research is the process of complex intelligent solutions for video surveillance. The subject of the research is the methods of complex intelligent solutions for video surveillance.
Research and software implementation of a system of complex intelligent solutions for video surveillance
Keywords: комп’ютерні науки; відеонагляд; сomputer science; video surveillance