Стратегічне управління фінансовими ресурсами підприємств автомобільного транспорту - Руденко, М. І.; Rudenko, М. (КНТУ, 2012)
У статті розкрито сутність та особливості розробки фінансової стратегії автотранспортних підприємств. Визначено пріоритетні цілі стратегії управління фінансовими ресурсами. Виокремлено критерії оцінки ефективності стратегічного управління формуванням та використанням фінансових ресурсів. In the article the essence and characteristics of development financial strategy of trucking companies. Identified the priority objectives of the strategy to manage financial resources. Singled out criteria for assessing the effectiveness of strategic management formation and use of financial resources.
Strategic financial management of road transport
Keywords: фінансові ресурси; стратегічне управління; автомобільний транспорт; прибуток