Розрахунок параметрів магнітних систем для використання їх у процесах відновлення деталей машин - Ковальчук, В. І.; Босенко, С. Ю. (КНТУ, 2009)
В статті розглядається метод розрахунку параметрів магнітної системи для використання її у процесах відновлення вузлів тертя на основі полімерних композитних матеріалів. This article discusses a method for calculating the parameters of magnetic system for use in the reconstruction process of friction units based on polymer composite materials.
Keywords: полімерні композиційні матеріали; магнітні поля; розрахунок параметрів магнітних систем