Організація надання та методика виконання аудиторських послуг. Самостійна робота - Назарова, Г. Б. (ЦНТУ, 2024)
Методичні рекомендації для виконання самостійної роботи при вивченні дисципліни «Організація надання та методика виконання аудиторських послуг» призначені для підвищення рівня засвоєння теоретичних питань курсу, більш глибокого опанування практичними навичками, виконання науково-дослідної роботи та підготовки до поточних і підсумкового контролів здобувачами денної і заочної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» за ОНП «Аудит, державний фінансовий контроль та експертиза».
Keywords: організація надання аудиторських послуг; методика виконання аудиторських послуг; самостійна робота; завдання для самостійної роботи; критерії оцінювання; аудиторські послуги