Використання методик CAT у викладанні англійської мови - Філіппова, Л. В. (КНТУ, 2010)
Стаття розглядає роль технології CAT як складової комунікативно-спрямованої програми викладання англійської мови. The article focuses on the role of CAT technology as one of the important components of the ESL course.
Keywords: оцінювання; зворотній зв’язок; моніторинг