Теоретичні дослідження руху бульб картоплі по напрямних сепаратора - Козаченко, О. В.; Дзюба, О. А.; Kozachenko, A.; Dzyuba, O. (КНТУ, 2010)
Наведено результати теоретичних досліджень руху бульб по робочому органу розробленого пристрою для сепарації картопляного вороху. Визначені інтервали зміни значень конструктивних параметрів, що забезпечують якісне виконання технологічного процесу сепарації. The results of theoretical researches of motion of tubers are resulted on a working organ to developet adaptation for separation of potatos lots. The intervals of values of structural parameters which provide highquality implementation of technological process are certain.
Theoretical research of motion of tubers of potato for sending separator
Keywords: сепарація; бульби картоплі; напрямні пристрою; конструктивні параметри