Тенденції розвитку ринку платіжних карток у банківській сфері - Смірнова, І. В.; Клименко, Я. В.; Smirnova, I.; Klymenko, Y. (КНТУ, 2012)
У статті наведено переваги, які отримують банки при здійсненні діяльності на ринку платіжних карток. Досліджено сучасні світові тенденції розвитку безготівкових розрахунків із застосуванням банківських платіжних карток із чіпами. Проаналізовано діяльність вітчизняних банків на даному ринку. The article presents the benefits that banks are carrying out activities on the cards. Studied modern world trends in cashless payments using bank cards with chips. Analyzed the activities of domestic banks in this market.
Trends of the payment card market in banking
Keywords: платіжна картка; банк; банкомат; термінал; балансовий рахунок