Внесок Г. В. Близніна в розвиток метеорології в Єлисаветградському реальному училищі - Головата, О. О.; Луньов, В. (ЦНТУ, 2020)
У тезах проаналізовано, що метеорологічна діяльність Гаврила Яковича Близніна досить складна та різноманітна. Вона охоплює різні сторони життя Єлисаветградського повіту та є корисною як в науковому, так і прикладному плані.
Contribution G. V. Blithnina in the development of meteorology in Elisavethrad real school
Keywords: метеорологія; Г. В. Близнін; Єлисаветградське земське реальне училище; Гаврило Якович Близнін; науковець; педагог