Удосконалення управління рентабельністю діяльності підприємства - Овчаров, Артур Михайлович; Ovcharov, Artur (ЦНТУ, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи – визначення теоретичних, управлінських та методичних засад управління рентабельністю і прибутком підприємства, проведення компаративного аналізу показників рентабельності функціонування будівельної компанії та обґрунтування на цій основі пріоритетів щодо покращення підходів до керування рентабельністю в умовах нестабільності оточення. The purpose of the qualification work is to define the theoretical, managerial and methodological foundations of profitability management of an enterprise, to conduct a comparative analysis of profitability indicators of a construction company and, on this basis, to justify priorities for improving approaches to profitability management in an unstable environment.
Improvement of the profitability activity management of the enterprise
Keywords: рентабельність; управління; планування; profitability; management; planning