Оптимізація стратегії розвитку аграрних підприємств шляхом цифрової інтеграції логістичних процесів (на прикладі ПАФ «ГАННІВСЬКА») - Терзов, Олег Дмитрович; Terzov, Oleh (ЦНТУ, 2026)
Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних засад та розробці практичних рекомендацій щодо цифровізації логістичних процесів в аграрному секторі з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств тощо. The qualification work is devoted to the study of theoretical foundations and the development of practical recommendations for the digitalization of logistics processes in the agricultural sector in order to increase the competitiveness of enterprises etc.
Optimization of the development strategy of agricultural enterprises through digital integration of logistics processes
Keywords: конкурентоспроможність; ланцюги постачання; дорадча служба; цифрова трансформація; цифрова зрілість; competitiveness; supply chains; advisory service; digital transformation; digital maturity