Установка для вимірювання мінімально необхідних сил затиску - Павленко, І. І.; Годунко, М. О.; Pavlenko, I.; Hodunko, M.; Павленко, И. И.; Годунко, М. О. (Український інститут промислової власності, 2010)
Корисна модель належить до галузі машинобудування, а саме до робототехніки, і може бути використана при проектуванні або модернізації промислових роботів, які використовуються при проведенні завантажувальне - розвантажувальних робіт металорізальних верстатів, що входять до складу робототехнічних комплексів. Installation for measurement of minimal needed clamp force relates to machine-building, in particular to robotics, and can be used at designing or modernization of industrial robots that are used at implementation of loading-unloading operations for metal cutting machine-tools included to set of robotic complexes.
Installation for measurement of minimal needed clamp force