Удосконалення системи формування кадрової політики підприємства (на прикладі ТОВ «Ерідон» м. Кропивницький) - Халбаєв, Артем Халмиратович; Halbaiev, Artem (ЦНТУ, 2023)
У першому розділі роботи розкрито економічну сутність поняття «кадрова політика підприємства» та його значення у забезпеченні конкурентоспроможності, висвітлено завдання, складові, форми та методи формування кадрової політики підприємства, а також особливості кадрової політики на вітчизняних підприємствах. Другий розділ розкриває питання економічної характеристики та досліджено фінансовий стан підприємства, склад, структуру та забезпеченість товариства персоналом. У третьому розділі запропоновано заходи підвищення ефективності використання кадрового потенціалу через систему розвитку персоналу та оптимізацію кадрової політики підприємства. The first chapter of the work reveals the economic essence of the concept of "enterprise personnel policy" and its importance in ensuring competitiveness, highlights the tasks, components, forms and methods of forming the enterprise's personnel policy, as well as the peculiarities of the personnel policy at domestic enterprises. The second chapter reveals the issue of economic characteristics and examines the company's financial condition, composition, structure, and staffing of the company. The third section proposes measures to increase the efficiency of the use of personnel potential through the personnel development system and optimization of the company's personnel policy.
Improvement of the system of formation of personnel policy of an enterprise
Keywords: кадрова політика; конкурентоспроможність; ефективність використання персоналу; підвищення ефективності діяльності; структура персоналу; розвиток персоналу; personnel policy; competitiveness; efficiency of personnel use; improvement of activity efficiency; personnel structure; personnel development