Особливості розвитку аграрного сектору економіки України - Мірзак, Т. П.; Гліжинський, М. (КНТУ, 2007)
В статті здійснено аналіз розвитку аграрного сектору економіки України, проаналізовано питання фінансування та банкрутства сільськогосподарських підприємств. In the article the analysis of development is carried out agrarian the sector of economy of Ukraine, the question of financing and bankruptcy of agricultural enterprises is analysed.
Keywords: аграрний сектор економіки; сільськогосподарське виробництво; інвестиції; банкрутство; фінансове забезпечення