Стан, проблеми і перспективи дитячо-юнацького спорту в Україні - Мутель, Є. О. (КНТУ, 2014)
Подано аналіз стану і перспектив розвитку дитячо-юнацького спорту в Україні. Наведені статистичні дані , які характеризують проблеми функціонування ДЮСШ. Обґрунтуванні соціальні аспекти систематичних занять спортом для дітей і молоді.
Keywords: результати; аналіз; реалізація