Дослідження та програмна реалізація Web-додатка для збереження спогадів з застосуванням фреймворка Spring - Бондаревський, Сергій Олександрович; Bondarevsky, Serhii (ЦНТУ, 2024)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за другим (магістерським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для Web-додатка для збереження спогадів з застосуванням фреймворка Spring. Метою роботи є дослідження та висвітлення методик правильного проектування та поетапного створення Web систем за допомогою Spring Framework на прикладі додатку для збереження спогадів (надалі Memories). Об’єктом дослідження є правильні практики створення веб-систем на базі Spring Framework та існуючі методи взаємодій з ними. Результат роботи – розроблено програмне забезпечення WEB системи збереження спогадів людини на базі Spring Framework. Отриманні результаті можна також використовувати як довідник при створенні веб-систем з використанням Spring, для висвітлення можливостей окремих модулів Spring для роботи з веб-оточенням. В ході виконання даної магістерської роботи було: визначено правильні методи проектування веб-систем на базі Spring Framework та на прикладі додатку Memories; висвітлено кожний етап при створені web-систем з використанням Spring Framework у послідовності нарощування функціональності без значних редагувань існуючого проекту; описано можливості Spring Framework при використанні одразу декількох модулів Spring Framework - MVC, Rest, Data, Security на прикладі додатку Memories. In this graduation thesis for the second (master's) level of higher education, software is developed, which is intended for a Web application for saving memories using the Spring framework.The purpose of the work is to research and highlight the methods of proper design and step-by-step creation of Web systems using the Spring Framework using the example of an application for saving memories (hereinafter Memories). The object of the study is the correct practices of creating web systems based on the Spring Framework and the existing methods of interaction with them. The result of the work is the development of WEB software for the preservation of human memories based on the Spring Framework. The results obtained can also be used as a reference when creating web systems using Spring, to highlight the capabilities of individual Spring modules for working with the web environment. In the course of this master's thesis: the correct methods of designing web systems based on the Spring Framework and on the example of the Memories application were determined; each stage of creating web systems using the Spring Framework in the sequence of increasing functionality without significant editing of the existing project is covered; described the capabilities of the Spring Framework when using several Spring Framework modules - MVC, Rest, Data, Security using the Memories application as an example.
Research and software implementation of a Web application for saving memories using the Spring framework
Keywords: Spring framework; база даних; java; memories; android; HTTP; database