Розроблення електротехнічної системи електроспоживання ТОВ "ЗАВОДУ- ФІРМИ "Ось" - Христенко, Антон Вікторович; Khrystenko, Anton (ЦНТУ, 2023)
У даній бакалаврській роботі проведено проектування сучасної електротехнічної системи промислового підприємства ТОВ "ЗАВОД- ФІРМИ "Ось". Робота включає розрахунки електричних навантажень, визначення режимів реактивної потужності, струмів коротких замикань, вибір схем зовнішнього та внутрішнього електропостачання, а також вибір високовольтного обладнання системи електропостачання та розробку спеціального розділу. Спеціальний розділ роботи присвячено питанню енергозбереження в силовому електроприводі системи електропостачання. In this bachelor's work, the design of the modern electrical engineering system of the industrial enterprise ZAVOD-FIRMY "Os" LLC was carried out. The work includes calculations of electrical loads, determination of reactive power modes, short-circuit currents, selection of external and internal power supply schemes, as well as selection of high-voltage equipment of the power supply system and development of a special section. A special section of the work is devoted to the issue of energy saving in the power electric drive of the power supply system.
Development of the electro-technical system of electricity consumption of "FACTORY-FIRM "Os" LLC
Keywords: електричні навантаження; електрична потужність; робочі та аварійні струми; електропривід; енергозбереження; electrical loads; electrical power; operating and emergency currents; electric drive; energy saving