Дослідження залежності питомих витрат палива від технічних параметрів та продуктивності зернозбирального комбайна - Занько, М. Д.; Zanko, М. (КНТУ, 2009)
На основі проведених досліджень розроблена математична багатофакторна модель показника питомих витрат палива зернозбирального комбайна з молотаркою різних типів. На її основі розроблені методи визначення питомих витрат палива в залежності від проектної (фактичної) продуктивності комбайна і його параметрів. Effort were carried out for index “fuel rate” of combine harvester. Simulator and pictorial model were made for index “fuel rate”. Methods of determining of fuel rate were developed according to engineering data of combine harvester.
Researches of dependence of specific expenses of fuel from technical parametres and efficiency of a combine harvester
Keywords: зернозбиральний комбайн; питомі витрати палива; технічні параметри молотарки; математичне моделювання; багатофакторне графічна залежність