Підбір кадрів для служби контролінгу - Затовська, О. О. (КНТУ, 2006)
У статті розглядані питання, які пов’язані з особливостями підбором персоналу для служби контролінгу на вітчизняних підприємствах; розроблено і запропоновано до практичного використання методичний підхід до відбору спеціалістів для роботи у службі контролінгу, а також розглянуто його професійні якості. The author has been considered the question on features of selection of the personnel for service of controlling at the domestic enterprises in the article; developed and proposed to the practical using the technique of selection of experts up to service of controlling, and also professional qualities.
Keywords: аналіз; контроль; контролінг; менеджмент; моніторинг; підприємство; планування; професійні якості; управління