Информационные системы управления предприятиями и организациями - Гамалій, В. Ф.; Замуренко, Д. В.; Кушнірова, Г. В.; Ніколаєв, І. В.; Вишневська, В. А.; Дмитришин, Б. В.; Загреба, М. М.; Gamaliy, V.; Zamurenko, D.; Kushnirova, G.; Nikolaev, I.; Vyshnevska, V.; et al. (Эксклюзив-Систем, 2015)
Учебное пособие содержит курс лекций о системах управления предприятиями и организациями, в частности, ERP-системе BAAN IV, ее интерфейсе, архитектуре, принципе работы, функциональных возможностях. В расширенном объеме дан обзор по подсистемам «Производство» и «Сбыт, снабжение, склады». Учебное пособие предназначается для иностранных студентов экономических специальностей вузов, аспирантов, может быть полезно широкому кругу специалистов. Навчальний посібник містить курс лекцій про системи управління підприємствами і організаціями, зокрема, ERP-систему BAAN IV, її інтерфейс, архітектуру, принцип роботи, функціональні можливості. У розширеному обсязі дано огляд по підсистемах «Виробництво» і «Збут, постачання, склади». Навчальний посібник призначається для іноземних студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, може бути корисним широкому колу фахівців. The workbook contains series of lectures about the enterprises and organizations management systems, in particular, BAAN IV ERP-system, its interface, architecture, principle of operation, functional capabilities. In the expanded volume an overview of the sub-systems "Production" and "Distribution, Supply, Warehouses" is given. A manual is intended for foreign students of economic specialties of higher educational institutions, graduate students, it may be useful to a wide range of specialists.
Інформаційні системи управління підприємствами і організаціями
Information systems of enterprises and organizations management
Keywords: информационные системы; производственные системы; ERP; BAAN IV; сбыт; снабжение; склады; планирование; інформаційні системи; виробничі системи; збут; постачання; склади; планування; information systems; manufacturing systems; distribution; supply; warehouses; scheduling