Спосіб виробництва льодяних капсул, наповнених газовими гідратами діоксину вуглецю - Скрипник, О. В.; Кошурко, В. О.; Клименко, В. В.; Skrypnyk, O.; Koshurko, V.; Klymenko, V. ("Український інститут промислової власності", 2001)
Запропоновано спосіб виробництва льодяних капсул, наповнених газовими гідратами діоксиду вуглецю. Він полягає в подачі по патрубках до кристалізатора діоксиду вуглецю, утворенні гідратів діоксиду вуглецю, відділенням їх від води в шнековій віджимній камері, пропусканні відділеного гідрату крізь торцеву плиту з калібрувальними отворами з формуванням капсули циліндричної форми та охолодженні її в холодильній камері. Method for production of ice capsules filled with gas hydrates of carbon dioxide is proposed. It is in supply to crystallizer of carbon dioxide through branch pipes, with formation of carbon dioxide hydrates, with separation of those from water in screw squeezing chamber, with passing hydrate separated through end plate with calibration openings with formation of cylindrical in shape capsule and cooling it in cooling chamber.
Method for production of ice capsules filled with gas hydrates of carbon dioxide
Keywords: спосіб виробництва; льодяні капсули; газовий гідрат; діоксид вуглецю