Умови зберігання автомобільного транспорту в сільському господарстві - Савченко, В. М.; Лопатинець, Д. І.; Savchenko, V.; Lopatynets, D. (ЦНТУ, 2020)
У статті проаналізовано методи зберігання в міжсезоння автомобільного транспорту в сільському господарстві. В результаті досліджень встановлено, що на зберігання в ангарах і гаражах припадає 44%, під навісами - 51% і на зберігання на відкритих майданчиках - 5%. The paper analyzes the methods of storage in the off-season of road transport in agriculture. As a result of research it is established that storage in hangars and garages accounts for 44%, under canopies – 51% and for storage in open areas – 5%.
Conditions of storage of motor transport in agriculture
Keywords: автомобільний транспорт; зберігання; корозія; метод; road transport; storage; corrosion; method