Фактори впливу на фінансову стійкість підприємства - Міокова, Г. І.; Самсонова, К. В. (КНТУ, 2011)
У статті розглянуто сутність фінансової стійкості підприємства, фактори, що її визначають та причини впливу ризиків на діяльність суб’єктів господарювання.
Keywords: фінансова стійкість підприємства; фінансовий стан; зовнішні чинники; внутрішні чинники