Програмне забезпечення системи ІоТ інтелектуального будинку з використанням мережі LPWAN - Удудяк, Богдан Олексійович; Ududyak, Bohdan (ЦНТУ, 2025)
В даній випускній кваліфікаційній роботі за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти розроблено програмне забезпечення, яке призначено для системи ІоТ інтелектуального будинку з використанням мережі LPWAN. Метою розробки є програмне забезпечення системи ІоТ інтелектуального будинку з використанням мережі LPWAN. Результат роботи – програмна реалізація системи ІоТ інтелектуального будинку з використанням мережі LPWAN. В процесі роботи над програмною моделлю виконано аналіз існуючих апаратних та програмних засобів. В повній мірі описані всі компоненти розробленого програмного забезпечення. Розроблено зручний інтерфейс користувача. Наведені інструкції по роботі з програмними засобами. Програма може використовуватися на ПЕОМ з ОС Windows 10/11. Програму розроблено в середовищі Builder C++. In this final qualification work for the first (bachelor's) level of higher education, software has been developed that is intended for the IoT system of an intelligent house using the LPWAN network. The purpose of the development is the software for the IoT system of an intelligent house using the LPWAN network. The result of the work is the software implementation of the IoT system of an intelligent house using the LPWAN network. In the process of working on the software model, an analysis of existing hardware and software was performed. All components of the developed software are fully described. A convenient user interface has been developed. Instructions for working with software are provided. The program can be used on a PC with OS Windows 10/11. The program was developed in the Builder C++ environment.
Software for the IoT system of an intelligent house using the LPWAN network
Keywords: комп’ютерна інженерія; інтелектуальний будинок; ІоТ; LPWAN; computer engineering; smart home