Інтегрування комплексу маркетингових інновацій до логістичних мереж ланцюгів транспортування вантажів - Жовновач, Р. І.; Романчук, C. А.; Кравченко, М. С.; Zhovnovach, R.; Romanchuk, S.; Kravchenko, M. (ЦНТУ, 2025)
Досліджуються особливості інтегрування комплексу маркетингових інновацій в умовах створення та експлуатації логістичних мереж ланцюгів транспортування вантажів, їх всебічного покращення з метою забезпечення стійкого розвитку та підвищення конкурентних переваг інноваційно активних компаній на ринку вантажних перевезень в умовах швидких змін кон’юнктури. The peculiarities of integrating a complex of marketing innovations in the conditions of creation and operation of logistics networks of cargo transportation chains, their comprehensive improvement to ensure sustainable development and increase the competitive advantages of innovatively active companies in the freight transportation market in the context of rapid changes in the market are investigated.
Integration of a Complex of Marketing Innovations into Logistics Networks of Cargo Transportation Chains
Keywords: маркетинг; маркетинг інновацій; логістичні мережі; цифровізація; marketing; innovation marketing; logistics networks; digitalization