Удосконалення вищої освіти в умовах реалізації інноваційно-інвестиційної моделі розвитку економіки - Кривоногова, І. Г.; Krivonogova, I. (КНТУ, 2014)
У статті досліджуються підходи удосконалення вищої освіти. Пропонуються інноваційні підходи управління вишем на основі організаційного управління. Розглянута структуризація цілей в процесі удосконалення організаційного управління вузом з метою реалізації однієї з важливих функцій системного аналізу - робота з цілями. Визначені нові критерії оцінки діяльності вузів, які виражаються, наприклад, у тому, що для акредитації вузу обов'язково наявність системи менеджменту якості, а для проектно-програмного фінансування необхідний відповідний рівень інноваційного потенціалу тощо. The article examines the approaches of improving higher education. Offers an innovative approach to the management of the university - based organizational management. Considered structuring objectives in improving the organizational management of the university in order to implement one of the important functions of the system analysis - work with objectives etc.
Improvement of higher education in terms of innovative-investment model of economic development
Keywords: організаційне управління; вища освіта; наука; інновації; organizational management; education; science; innovation