Випускна кваліфікаційна робота. Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Магістри - Левченко, О. М.; Левченко, А. О.; Пітел, Н. С.; Рябоволик, Т. Ф.; Царенко, І. О. (ЦНТУ, 2020)
Методичні вказівки визначають мету, завдання, тематику, організаційні аспекти написання та захисту випускних кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».