Електричні машини. Асинхронні машини - Гарасьова, Н. Ю.; Козловський, О. А. (My University, 2018)
Дані методичні вказівки є другою частиною загальних методичних вказівок до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Електричні машини» розділ «Асинхронні машини». У них приведено зміст трьох лабораторних робіт, кожна із яких містить короткі теоретичні відомості, програму роботи, описи експериментів і методичні вказівки до їх виконання. Характер та об'єм робіт відповідає учбовій програмі курсу спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».
Keywords: електрична машина; асинхронна машина; асинхронний двигун; пуск асинхронного двигуна