Підвищення ефективності використання місцевих видів палива в котельній техніці - Кравченко, В. І.; Kravchenko, V. (КНТУ, 2012)
З метою підвищення ефективності використання низькопотенційного палива у водогрійних котлах обґрунтовано застосування термохімічного методу його спалювання. With the purpose of increase of efficiency of the use of the low-potential fuel in boilers, application of thermo-chemical method of his incineration is grounded.
Increasing of efficiency of the using of local types of fuel is in boilers technique
Keywords: місцеві види палива; економія палива; термохімічний метод; втрати енергії; конверсія палива