Інтенсифікація обробки фасонних порожнин - Боков, В. М.; Попова, М. І.; Bokov, V.; Popova, M. (КНТУ, 2009)
Запропоновано високоефективний метод розмірної обробки дугою торцевих поверхонь складного рельєфу двошаровими електродами-інструментами. A high-performance method of dimensional arc processing of intricate profile faceplates based on using two-ply tool electrodes is introduced.
Keywords: електрична дуга; двошаровий електрод-інструмент; міжелектродний зазор; гідродинамічний потік; технологічна схема формоутворення; технологічні характеристики процесу