Формування екологічного каркасу м. Кіровограда - Овеченко, Г.; Медведєва, О. В. (КНТУ, 2007)
В статті проаналізовано стан екосистем міста Кіровограда та запропоновано основні шляхи створення екологічного каркасу з метою збереження біорізномаїття. In the article the state of ekosistem of city of Kirovograda is analysed and the basic ways of creation of ecological karkasf are offered with the purpose of maintainance of biovariety.
Keywords: екологічний каркас; біорізномаїття; антропогенний вплив; живий покрив; екологічний коридор