Тупчієнко, М. П.Казакова, О.Лісов, Н.2024-10-222024-10-222024Тупчієнко, М. Традиційна українська кухня у гастрономічній практиці сільського населення Кіровоградщини в кінці ХІХ ст. – середині ХХ ст. / М. Тупчієнко, О. Казакова, Н. Лісов // Історія, археологія, інформаційна, бібліотечна та архівна справа: актуальні проблеми науки та освіти : ІІІ Міжнар. наук. конф., 16–17 трав. 2024 р., м. Кропивницький : тези доп. – Кропивницький : ЦНТУ, 2024. – С. 111–113.https://dspace.kntu.kr.ua/handle/123456789/14779ukтрадиційна українська кухняКіровоградщинаТрадиційна українська кухня у гастрономічній практиці сільського населення Кіровоградщини в кінці ХІХ ст. – середині ХХ ст.Traditional ukrainian cuisine in the gastronomic practice of the rural population of the Kyrovohrad region in the late nineteenth century – mid-twentieth centuryThesis