Навчальний курс „Національна економіка” в структурі вищої освіти України - Яковенко, Р. В.; Yakovenko, R. (Харків : Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
Визначено виховну та патріотичну роль курсу „Національна економіка” в умовах російської військової агресії The educational and patriotic role of the course „National economy” in the conditions of Russian military aggression is researched
Training course „National economy” in the structure of higher education of Ukraine
Keywords: національна економіка; ВВП; ВНП; національна ідея; людський капітал; national economy; GDP; GNP; national idea; human capital