Автоматизація керування потужністю цифровими комплексами різного призначення - Шаврунов, Олег Ігорович; Shavrunov, Oleg (ЦНТУ, 2024)
Магістерська робота присвячена розробці електротехнічних комплексів з регулюванням напруги (особливо за допомогою мікропроцесорних систем керування) та створенню задовільних систем електропостачання за реактивною потужністю, а також зменшити втрати енергії та покращте якість. The master's thesis is devoted to the development of electrical engineering complexes with voltage regulation (especially with the help of microprocessor systems control) and creation of satisfactory reactive power supply systems power, as well as reduce energy losses and improve quality.
Automation of power control of digital systems for various purposes
Keywords: система автоматизованого керування; потужність; цифрові комплекси; automated control system; power; digital complexes